czemu ostatni raz?
Inwestycja wydaje się być ok, są mieszkania w etapie i IIIb i IV ktore maja okna tylko na "środek" osiedla a nie na drogę o której się tu toczyły ogromne dyskusje. Centralna Develii jest w dużo gorszej lokalizacji wg mnie i lepiej dopłacić
Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
Re: Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
abo kolejnych atalów krakowie za wiele nie będzie, szkoda. Tutaj na alei potrafili też dobre większe mieszkania zrobić z sensownym układem a gdzie indziej (Zabłocie, Przybyszewski) już im się nie chciało jakoś nie wiedzieć czemu.
Ah no tak..
O co chodzi generalnie z gruntem w użytkowaniu wieczystym? Nie miało to być przekształcane?
O co chodzi generalnie z gruntem w użytkowaniu wieczystym? Nie miało to być przekształcane?
Rak pisze:abo kolejnych atalów krakowie za wiele nie będzie, szkoda. Tutaj na alei potrafili też dobre większe mieszkania zrobić z sensownym układem a gdzie indziej (Zabłocie, Przybyszewski) już im się nie chciało jakoś nie wiedzieć czemu.
Co ty opowiadasz? Atal na P64 w etapach 1,2,4 (zwłaszcza drugim) ma najlepsze układy mieszkań 3-pokojowych (>60m) chyba w całym Krakowie.
Miętus pisze:Rak pisze:abo kolejnych atalów krakowie za wiele nie będzie, szkoda. Tutaj na alei potrafili też dobre większe mieszkania zrobić z sensownym układem a gdzie indziej (Zabłocie, Przybyszewski) już im się nie chciało jakoś nie wiedzieć czemu.
Co ty opowiadasz? Atal na P64 w etapach 1,2,4 (zwłaszcza drugim) ma najlepsze układy mieszkań 3-pokojowych (>60m) chyba w całym Krakowie.
Owszem sam tak pisałem o 3 pokojowych, są super. To dla mnie średnie mieszkanie, były tam w sumie trzy: małe 2 pok, średnie 3 pok, duże 4 pok.
Jak piszę o większych to ja myślę o 4 pokojowych i więcej. Chciałem tam wziąć 4 pokoje ale z tymi klitami podłużnymi nie było jak i stąd moja frustracja. Na aleji pokoju zrobili znacznie lepsze 4 pokojowe z lepszymi oknami, uwaliło mi to kupno mieszkania tam w P64 i być może już nie kupię w ogóle 4 pokoji po tym wzroście cen : ) Pozostaje mi pogratulować świetnych 4 pokojowych na AL 83.
A tu kilka zdjęć z budowy osiedla Aleja Pokoju 83.

Może nie są najnowsze i sporo więcej pracy już pewnie wykonano, ale trochę widać na nich skalę tego założenia.

Generalnie, to całkiem podobna mi się, że jest trochę różnorodnie, ale jednak wszystko mniej więcej do siebie pasje.

Może nie są najnowsze i sporo więcej pracy już pewnie wykonano, ale trochę widać na nich skalę tego założenia.

Generalnie, to całkiem podobna mi się, że jest trochę różnorodnie, ale jednak wszystko mniej więcej do siebie pasje.
Cześć budynków już blisko ukończenia.

A inne jeszcze w znacznie mniej zaawansowanym stadium budowy.

Jak myślicie, obroni się to osiedle? Przydałoby się na nim nieco więcej usług, nie wiecie czy mają być jeszcze w innych budynkach?

A inne jeszcze w znacznie mniej zaawansowanym stadium budowy.

Jak myślicie, obroni się to osiedle? Przydałoby się na nim nieco więcej usług, nie wiecie czy mają być jeszcze w innych budynkach?
Typowy chów klatkowy na wynajem
Współczuje rodzinom które tam beda mieszkać
Współczuje rodzinom które tam beda mieszkać
iti pisze:
Według mnie jak dobrze ale tanio wykończysz w Ikei i przetrzymasz z 2 lat to powinieneś zarobić na tym : )
Więcej usług? M1 tuż obok, żabka pod nosem, biurowiec jeden stoi a drugi jest budowany z przestrzenią handlowa na parterze. Mi się wydaje ze wszystko spoko.
Jest to wg mnie jedno z lepszych osiedli w tym momencie właśnie nie na wynajem a do życia z rodzina.
Jest to wg mnie jedno z lepszych osiedli w tym momencie właśnie nie na wynajem a do życia z rodzina.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”