Nowa inwestycja mieszkaniowa rośnie w okolicach centrum miasta, ul. Barska 8 w Krakowie, inwestor 3N Invest realizuje tam nową kamienicę. Co ciekawe zaplanowano tam tylko 3 mieszkania, coś mi się zdaje, że trudno tam było zmieścić więcej niż 4 miejsca postojowe (choć w sumie, to nie znalazłem, ile ich jest).
Maj tylko 3 mieszkania dostępne, ale za to jakie:
- mieszkanie 4-pokojowe na 143 m2
- mieszkanie 7-pokojowe na 229 m2
- mieszkanie 8-pokojowe na 262 m2
Ceny też są dobre, za największe trzeba dać sporo ponad 9 mln złotych, więc całkiem sporo, nawet jak na tą lokalizację. Ciekawe czy szybko się sprzeda.
Barska 8 Kraków (nowa kamienica) od 3N Invest - opinie na forum
Re: Barska 8 Kraków (nowa kamienica) od 3N Invest - opinie na forum
Tu chyba kończą budowę tej kamienicy pod adresem Barska 8 Kraków.

Nawet ciekawie to wygląda, jak dla mnie, to fajnie, że nie próbowali udawać, że to coś starego, ale jednak poszli nieco dalej niż wszystkie kąty proste i nuda, jak to się ostatnio najczęściej buduje w centrum miasta (poza centrum zresztą także).

Nawet ciekawie to wygląda, jak dla mnie, to fajnie, że nie próbowali udawać, że to coś starego, ale jednak poszli nieco dalej niż wszystkie kąty proste i nuda, jak to się ostatnio najczęściej buduje w centrum miasta (poza centrum zresztą także).
Tylko ta stara kamienica obok, to mam wrażenie, tak dosyć średnio pasuje do tego nowego budynku.

Ciekawe, jaki tam będzie widok z górnej kondygnacji i jaki będzie z okien po drugiej stronie budynku, o ile takowe są. Jak się Wam podoba?

Ciekawe, jaki tam będzie widok z górnej kondygnacji i jaki będzie z okien po drugiej stronie budynku, o ile takowe są. Jak się Wam podoba?
Są okna po drugiej stronie, wychodzą na bibliotekę i jej park. Ale zaraz potem jest ogromna i ruchliwa ulica Konopnickiej, więc klimat i komfort akustyczny raczej średni mimo wszystko.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”